Voorgerechten Entrees
SOEPEN- POTAGES - SOUPS

Tomatensoep - Tomato soup ....................................................7,00
Minestrone (verse groenten) - (fresh vegetable) ..............................7,50
Kreeftensoep - Bisque de homard - Lobster Soup ...............................8,00

KOUDE VOORGERECHTEN- ENTREES FROIDES COLD ENTREES

Carpaccio de boeuf au Parmezan ..............................................14,00
Thin slices of raw beef with parmesan •
Carpaccio vom Rinderfilet mit Parmesanen Kase
Carpaccio van zalm met basilicum ............................................15,50
Raw thin sliced salmon and basil • Carpaccio vom Lacchs mit Basilikum
Gerookte zalm - Saumon fumé extra doux.......................................15,00
Extra fine smoked salmon • Geraucherte Lachs
Tomaat garnaal - Tomates crevettes ..........................................17,00
Tomato with shrimps • Tomaten mit Garnele
Parmaham met meloen - Jambon de Parme au melon ..............................15,50
Melon with parma ham • Parmaschinken mit Melone.

SALADES - SALADE - SALADS
Slaatje met vis, kaas, pompelmoes, pijnboompitten en kerstomaten…............15,00
WARME VOORGERECHTEN - ENTREES CHAUDES HOT ENTREES

Kaaskroketten (huisgemaakte) - Fondu au Parmesan ............................10,00
Cheese croquettes (homemade) - Hausgemachter Kasekroketten
Bourgondische wijngaardslakken - Escargots de Bourgogne .....................10,00
Snails in garlic butter - Weinbergschnecke
Toast met verse champignons - Toast aux champignons frais ...................12,00
Toast with fresh mushrooms - Frische Champignons auf Toast
Wijngaardslakken "Forestière" - Escargots a laForestière ....................11,00
(champignons, kaas, lookboter, gegratineerd)
Snails a la Forestière (with garlic butter baked with cheese)
Weinbergschnecke "Forestière"
Kikkerbillen met lookboter - Cuisses de grenouilles a l'ail .................13,00
Frog's legs with garlic / Froschkeule mit Rnoblauchbutter
+ crème + cream + Rahm + .....................................................1,50
Calamari Fritti (met tartaar en coctailsaus).................................14,00
Deep-fried squid (with tartar and cocktail sauce) - Tintenfischringe (Calamari Fritti)
Scampi Fritti (met tartaar en coctailsaus)...................................15,50
Deep-fried scampi (with tartar and cocktail sauce) - Riesengarnelen (Scampi Fritti)
Scampi's in lookboter - Scampi's a l'ail ....................................16,00
Scampi in garlic butter - Scampi in Knoblauchbutter
+ crème + cream + Rahm + .....................................................1,50
Scampi a l'Armoricaine - tomatenroonsaus met curry, geflambeerd .............17,00.
- sauce crème tomate, curry, flambée
- tomato-cream and curry sauce flambé
- Tomatenrahmsauce, Curry, flambiert
Gebakken scampi met ananas en kerriesaus ....................................19,00
Scampi sauté au morceaux d'ananas et sauce curry
Fried Scampi with Pineapple and Curry Sauce- Gebackenen <scampi mit Ananas und Curry
Scampi maison ...............................................................19,00
(zeevruchten, champignons, pizzaiola saus, spinazie, koreander)
(in creamy tomato sauce flambé with cognac)Scampi nach Hauser Art
Sint-Jacobsschelp gepaneerd met sesamgraantjes, honing, mosterd en balzamico.19,00
Coquille Saint-Jacques pané avec des grains de sésame, miei, moutarde et balzamico
* Voorgerechten met frieten, kroketten, puree, rijst, spaghetti, gebakken aardappelen,
    aardappelen natuur of pommes dauphinoises MITS SUPPLEMENT +1,50
* Entrees with French-fried potatoes, croquettes, mashed potatoes, rice, spaghetti,
    fried potatoes,boiled potatoes, or sliced potatoes baked with cream and browned on top
    FQR A ADDITIONAL CHARGE +1,50
* Vorspeisen mit Pommes Frites, Kroketten, Kartoffelbrei, Reis, Nudeln, Bratkartoffeln,
    Salzkartoffeln oder Kartoffelngratin Dauphinois: ZUSCHLAG VON 1,50