Hoofdgerechten  Plats Viande Main plate meat
LAMSVLEES - VIANDE D'AGNEAU LAMB - LAMMEFLEISCH

Lamsfilet overgoten met een fijne portosaus ....................................22,50
Filet d'agneau sauté au sauce de Porto
Filet of lamb with a fine Port sauce - Lammfilet mit Portosauce

Huwelijk van tagliatelle en lamsfilet met een lichtpikante Escoffiersaus .......25,50
(licht pikant, verse kruiden, champignons, licht getomateerde roomsaus
gebonden met de fond van het lamsvlees)
Mariage de tagliatelle et filet d'agneau a la sauce Escoffier légèrement piquante
Marriage of tagliatelle and filet of lamb with a lightly piquant Escoffier sauce
Die Ehe von Tagliatella und Lammfilet mit scharfer Escoffier-sauce

Lamskroon met seizoensgroentjes en pomnies dauphinoises ........................25,00
Crown roast of lamb with seasonal vegetables, potatoes,and crème baked until brow
Lammrücken mit Gemüse und Kartoffelgratin Dauphinois

Lamskroon geparfumeerd met rozemarijn en honing, met gegratineerd witloof ......25,00
Crown roast of lamb perfumed with rosemary and honey, chicory and potatoes
Lammrücken mit Honig, Rosmarin und Zichorien-wurzel

KONIJN - LAPIN - RABBIT - KANINCHEN

Konijnbillen op Vlaamse wijze - Cuisses de lapin a la Flamande .................18,50
Rabbit legs in the Flemish manner - Hauskaninchenschenkel auf Flamischer Art

Al deze hoofdgerechten worden opgediend met: Tous nos plats sont accompagnés de
frieten, kroketten, puree, rijst, spaghetti, gebakken aardappelen,
aardappelen natuur of pommes dauphinoises

These main dishes are accompanied by a choice of:
French-fried potatoes, croquettes, mashed potatoes, rice, spaghetti, sauteed potatoes,
boiled potatoes, or sliced potatoes baked with cream and browned on top.